Tgrt Haber

Chelsea'da ayrılık rüzgarları esiyor.

22 Ocak 2014 22:50
Chelsea'da ayrılık rüzgarları esiyor.
Chelsea, UEFA Şampiyonlar ligi, Chelsea'nin İspanyol yıldızı Juan Mata, Juan Mata, ingiltere premier lig, ingiliz futbolu, ingiltere, futbol haberleri, premier lig, ingiltere futbol

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur'unda Galatasaray'ın rakibi olan Chelsea'nin İspanyol yıldızı Juan Mata'yla yollar ayrılmak üzere.

İngiliz devinde yolların ayrılması beklenen Juan Mata'nın bugünkü idmana çıkmadığı belirtildi. Mata'nın Manchester United'ın Sunderland'i ağırlayacağı Lig Kupası maçında, Old Trafford tribünlerinde olacağı iddia edildi. The Telegraph, Manchester United'ın Chelsea'nin yıldızı Mata için 37 milyon sterlin'e anlaştığını iddia etti. Haftada 140 bin Pound alacak olan Yıldız oyuncu Chelsea'de bu rakamın yarısını alıyordu. Türk lirası olarak hesaplandığında Mata için bu rakam yaklaşık 150 bin Lira değerinde. Mata'nın da arkadaşlarına ve ailesine Manchester United'a transfer olacağını söylediği belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...