Tgrt Haber

Derbinin yıldızı Altay Bayındır

21 Mart 2021 21:19
Derbinin yıldızı Altay Bayındır
Altay Bayındır

Birçok maçta kurtarışlarıyla Fenerbahçe'ye puanı getiren Altay, Beşiktaş derbisine de damga vurdu.

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, Beşiktaş derbisine damga vurdu. Milli Takım'a da seçilen Altay Bayındır, Beşiktaş hücumcularına geçit vermedi. 22 yaşındaki kalecisinin bu performansı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Fenerbahçeli taraftarlar, Altay ile ilgili binlerce övgü dolu tweetler attı.

Derbinin yıldızı Altay Bayındır

Altay gözyaşlarına hakim olamadı

Süper Lig'in 31. haftasında derbi mücadelesinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de kaleci Altay Bayındır, karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla başarılı bir performans sergiledi. Genç file bekçisi maçın ardından gözyaşlarını tutamadı. Müsabaka içerisinde gösterdiği performansla sarı-lacivertlilerin 1 puan almasında en önemli etken olan Bayındır, yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti. Maçın ardından soyunma odasına Yardımcı Antrenör Volkan Demirel ile giden Bayındır gözyaşlarını tutamadı.

Derbinin yıldızı Altay Bayındır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...