Tgrt Haber

Dirk Kuyt, Türkiye'ye dönüyor

18 May 2017 15:07
Dirk Kuyt, Türkiye'ye dönüyor
Fenerbahçe, Dirk Kuyt

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Dirk Kuyt'ın yolu tekrar Türkiye ile kesişecek gibi... Futbola veda eden Hollandalı yeni sezonda Türk futbolseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dirk Kuyt'ın yeni sezondan itibaren Feyenoord'da genel menajer veya sportif direktör olarak çalışması bekleniyordu ancak sürpriz bir proje ortaya çıktı.

Derbileri yorumlayacak

Hollandalı'nın, yeni sezonda zaman zaman Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beINSPORTS ekranlarında boy göstereceği iddiası var. Kuyt'ın, başta derbiler olmak üzere bazı önemli maçlarda beINSPORTS Türkiye ekranlarında teknik analizler yapması bekleniyor.

Bilindiği üzere beINSPORTS daha önce Marcel Dessailly, Eric Abidal gibi dünya yıldızlarını Türkiye'ye getirmiş; Vieri, Gullit gibi dünya markası isimlere de Süper Lig karşılaşmalarını yorumlatmıştı.

Fenerbahçe de teşekkür mesajı yayınladı

Dirk Kuyt'ın futbolu bıraktığını açıklamasının ertesi gününde, Fenerbahçe Kulübü de oyuncuya teşekkür eden bir mesaj yayınladı. Sarı Laciverli kulübün resmi sosyal medya hesaplarından, Kuyt'ın ailesiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşıldı ve "Bizde bıraktığın iyi anılar için çok teşekkür ederiz. Bizim için hepsi çok özeldi. İyi şanslar!" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...