Tgrt Haber

Dünya bu manzarayı konuşuyor: Turda selfie kazası

28 Haziran 2021 07:29
Dünya bu manzarayı konuşuyor: Turda selfie kazası
fransa bisiklet turu,kaza,spor

Dünyanın en prestijli bisiklet yarışı olan Fransa Bisiklet Turu, izleyicilerden birinin sebep olduğu feci kaza görüntüleriyle başladı. Bir seyirci yarışta üzerinde "Haydi dede, büyükanne" yazılı pankart açtı. Ardından pankartla poz vermek istedi. Bu sırada bisikletçilerden biri seyirciye çarpıp düştü. Diğerleri peşinden geldi. Onlarca sporcu birbirine girdi. Yarış zehir oldu.

Dünyanın en prestijli bisiklet yarışı olan Fransa Bisiklet Turu, izleyicilerden birinin sebep olduğu feci kaza görüntüleriyle başladı.

BİR PANKART UĞRUNA!

Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu’nun açılış etabı büyük bir kazayla başladı. Yarış güzergahındaki bir izleyici hazırladığı pankartla fotoğraf çektirmek için poz verdi. Kenardan yola doğru sarkan ve sırtı yarışçılara dönük olan seyirciye arkadan hızla gelen Alman bisikletçi Tony Martin çarparak yere düştü. Bu sporcuya takılan onlarca bisikletçi de kendilerini yerde buldu.

Dünya bu manzarayı konuşuyor: Turda selfie kazası

KAZAYA SEBEP OLAN SEYİRCİ FİRARDA

Fransa Turu’nda “Yürü büyükanne, büyükbaba” anlamına gelen bir pankart yüzünden kazaya sebep olan seyirci için bir yıla varan hapis cezası isteniyor. 21 sporcunun yaralanmasına sebep olan seyirci firarda.

SARI MAYO POEL'DE

Bu tatsız olaya rağmen heyecanla devam eden yarışta, dün Perros-Guirec yerel idaresiyle Mur-de-Bretagne kasabası arasındaki 183,5 kilometrelik etabı, Alpecin-Fenix takımının Van der Poel kazandı. Hollandalı sporcu toplamda 8 saat 57 dakika 25 saniyelik süresiyle sarı mayoyu ele geçirdi. Turda bugün Lorient-Pontivy yerel idaresi arasındaki 182,9 kilometrelik üçüncü etap koşulacak.Dünya bu manzarayı konuşuyor: Turda selfie kazası

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...