Tgrt Haber
30 May 2022 15:36 - Güncelleme : 30 May 2022 15:44

Dursun Özbek cephesinde öncelik yerli oyuncularda! Transfer listesinde Umut Bozok ilk sırada

Galatasaray’da Dursun Özbek cephesi transferde önceliği yerli oyunculara verdi. Listenin ilk sıralarında Kasımpaşa’da oynayan Umut Bozok ile Eren Elmalı var.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Dursun Özbek cephesinde öncelik yerli oyuncularda! Transfer listesinde Umut Bozok ilk sırada
Galatasaray,Transfer,Kasımpaşa

Galatasaray’da bir türlü yapılamayan seçimler sarı-kırmızılı kulübün bütün projelerini ve transfer politikasını da etkiledi. Adaylar Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu cephesi başta Riva-Florya olmak üzere Ada ve otel gibi farklı projeleri bulunuyor.

Türkiye Gazetesi'nin haberi göre, her iki başkan adayı da seçimi kazanmış gibi kolları şimdiden sıvadı. Son dönemde sık sık yaşanan ibrasızlık tehdidini ortadan kaldırmak için futbolda başarının olmazsa olmaz olduğunu düşünen adaylar hazırlıklara başladı.

ÖNCELİK YERLİ OYUNCULAR DA

Dursun Özbek cephesi önceliğini iç transfere verirken yerli oyuncularla görüşmelerde bulunuyor. Özbek’in listesinin ilk sırasında Kasımpaşalı oyuncular var. Lacivert beyazlı formayla ligi gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok ile Eren Elmalı için ilk adımlar atıldı.

Kasımpaşa ile kiralık sözleşmesi biten Bozok’un ilk tercihinin sarı kırmızılılar olduğu biliniyor. Elmalı için de seçim biter bitmez Kasımpaşa’yla masaya oturulacağı öğrenildi.  

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...