Tgrt Haber

Dzeko’dan Süper Kupa öncesi Icardi’ye cevap

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
28 Aralık 2023 21:10 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 21:32
Dzeko’dan Süper Kupa öncesi Icardi’ye cevap
Edin Dzeko,Mauro Icardi,Süper Kupa

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile tecrübeli futbolcu Edin Dzeko, Süper Kupa'da Galatasaray ile oynanacak mücadele öncesi basın toplantısında konuştu.

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, Suudi Arabistan'da Galatasaray ile yapacakları 2023 Turkcell Süper Kupa Final maçı öncesi Al Awwal Park'ta basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Edin Dzeko maç öncesinde açıklamasında; "Burada olmak beni iyi hissettiriyor. Takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum. Buraya geçen sene Inter ile geldim. Milan'a karşı bir kupa kazandım. Umuyorum ki yine kupa kazanacağız. Umuyorum ki Kadıköy'de gösterdiğimiz oyundan daha iyisini göstereceğiz." dedi.

Dzeko’dan Süper Kupa öncesi Icardi’ye cevap

Tecrübeli forvet sözlerinin devamında; "Çok uzun bir kariyere sahibim. Birçok kupa kazanmıştım. Umarım kaptan olarak Fenerbahçe adına da kazanırım. Bu benim için harika bir his olur. Bizi neyin beklediğini biliyoruz ama maça iyi hazırlandık. Takım arkadaşlarım da ne yapmaları gerektiğini biliyor. En iyi oyunumuzu ortaya koyacağız." ifadelerini kullandı.

Dzeko’dan Süper Kupa öncesi Icardi’ye cevap

DZEKO'DAN ICARDİ SORUSUNA CEVAP

Mauro Icardi sorusuna Edin Dzeko; "Icardi'yi İtalya'dan tanıyorum. Aramızda bir problem varmış gibi yansıtmaya çalışıyorlar ancak öyle değil. Saha içinde olan sahada kalır. Arkadaşlığımız aynı şekilde saha dışında devam eder." dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...