Tgrt Haber
28 Eylül 2022 18:44 - Güncelleme : 28 Eylül 2022 18:59

Erden Timur kulüp satın aldı

Bu sezon transfer dönemine damga vuran Galatasaray'da Erden Timur yaptıklarıyla adeta taraftarın sevgilisi oldu. Geçen sene basketbol bu sene futbol olmak üzere Galatasaray'a tam destek veren Timur'dan çok konuşulacak bir hamle daha geldi. Timur'un son olarak Belçika 3. Lig ekiplerinden Olympic Club Charleroi'yi satın aldığı ve resmi açıklamayı kısa bir süre içerisinde yapacağı ifade edildi.

Erden Timur kulüp satın aldı
Galatasaray,Erden Timur,Olympic Club Charleroi

Galatasaray'da Erden Timur son zamanlarda yaptığı hamlelerde gerek Galatasaray camiasında gerek Türk futbolunda öne çıkan isimlerin başında geldi. Son olarak da sarı-kırmızılı takım için planladığı proje gündem oldu.

Milliyet'in haberine göre; Erden Timur'un uzun süredir üzerinde durduğu ve altyapı için büyük önem arz eden projesini hayata geçirmek üzere olduğu aktarıldı. Gelen son bilgilere göre ise Timur'un, Avrupa'dan altyapı anlamında destek almak istediği ve bu doğrultuda Belçika 3. Lig ekibi Olympic Club Charleroi'yi satın aldığı belirtildi. Resmi açıklamanın ise kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Galatasaray daha önce TFF 2. Lig ekini Niğde Anadolu FK'yı satın almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...