Tgrt Haber
09 Eylül 2014 09:49

Fatih Terim, adadaki volkanla Volkan Demirel'i karıştırdı

İzlanda maçı öncesi konuşan A Milli Takım'ın teknik patronu, adadaki volkanla Volkan Demirel'i karıştırdı.

Fatih Terim, adadaki volkanla Volkan Demirel'i karıştırdı
Fatih terim,volkan demirel,adadki volkan,teknik patron,karşılaşma,türkiye izlanda maçı,

Karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, milli takım kaptanı Emre Belözoğlu ile medya mensuplarının karşısına çıkan Terim, yöneltilen soruları yanıtladı.
Bir basın mensubunun "Volkan konusunda ne söylemek istersiniz" şeklindeki sorusu Fatih Terim'i şaşırttı.Sorunun ardından kısa bir süre sessiz kalan Terim, "Hocam Volkan Demirel değil, buradaki Volkan'ın faaliyete geçmesiyle ilgili görüşünüz soruldu" denilmesi üzerine, cevap vermeye başladı ve "Ben de Volkan deyince..." demekle yetindi.Artık İzlanda'ya geldiklerini ve Volkan konusunda önemli bir durum beklenmediğinin kendilerine aktırıldığını söyleyen Terim, "Olabilecek bütün şeyleri birlikte göğüsleyeceğiz. Ben herhangi bir şey olacağını düşünmüyorum ama neler olabileceğini de bilemiyorum. Şu an herhangi bir sıkıntının bulunmadığı söylendi. Tabi ki özellikle depremlerin psikolojisi her insanda ayrı ama merak etmeyin, en kötü deniz yoluyla hep beraber gideriz. Birbirimize dayanak olarak tüm gelebilecek hadiselere göğüs gereriz. Önce oyuncularımızı korur, sonra da siz basın mensuplarına bakarız" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...