Tgrt Haber
11 Ocak 2022 15:21

Fatih Terim'in vedalaşmaya gittiği Florya'da 'yönetim istifa' sesleri

Galatasaray ile yolları ayrılan Fatih Terim, bugün futbolcular ve kulüp personelleriyle vedalaşmak üzere Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Tesisin dışında bekleyen sarı kırmızılı taraftarların da yanına giden Terim daha sonra kendisini bekleyen araca binerek tesislerden ayrıldı. Fatih Terim'e büyük destek veren sarı kırmızılı taraftarlar, Burak Elmas yönetimini ise istifaya davet etti.

Fatih Terim'in vedalaşmaya gittiği Florya'da 'yönetim istifa' sesleri
fatih terim,galatasaray,florya

Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi dün resmen sonra erdi. Ligde şampiyonluk yarışının dışında kalan, Türkiye Kupası'na ise erken havlu atan sarı kırmızılılarda fatura deneyimli teknik adama kesildi. Yönetim kurulu ve Fatih Terim arasında düzenlenen toplantının ardından yolların ayrılması kararı alındı. 

YARIM SAATTE VEDA ETTİ

Galatasaray'daki görevi sona eren Fatih Terim, bugün öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yolunu tuttu. Ailesiyle beraber tesislere giden Terim, yarım saat içinde futbolcular ve kulüp personelleriyle vedalaştı. Daha sonra Florya'da bekleyen bir grup taraftarın yanına giden tecrübeli çalıştırıcı, kendisi lehine yapılan tezahüratlara el sallayarak karşılık verdi. Daha sonra ailesinin de bulunduğu araca binen Terim sarı kırmızılılara veda etti.

Fatih Terim'in vedalaşmaya gittiği Florya'da 'yönetim istifa' sesleri

FLORYA'DA 'YÖNETİM İSTİFA' SESLERİ

Galatasaray'da dün akşam Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra bu sabah çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek, 'yönetim istifa' şeklinde tezahüratlarda bulundu. Efsane teknik adam Fatih Terim'e yoğun destekte bulunan taraftarlar, başkan Burak Elmas'a yoğun tepki gösterdi.

Fatih Terim'in vedalaşmaya geldiği sırada hareketlenen sarı kırmızılı taraftarlar, 'Hocayı satanı biz de satarız', 'Bir günde kral olmadık, bir günde tahttan inmeyiz, imparator Fatih Terim, ölene kadar seninleyiz" şeklinde tezahüratta bulundu.

Fatih Terim'in vedalaşmaya gittiği Florya'da 'yönetim istifa' sesleri

GALATASARAY'DAN FATİH TERİM PAYLAŞIMI

Dünden beri sarı kırmızılı taraftarın tepkisine maruz kalan Galatasaray yönetiminden dikkat çeken bir paylaşım geldi. Her sabah saat 09.00'da yapılan 'Günaydın' paylaşımı yerine Fatih Terim'e teşekkür mesajına yer verildi.

Tecrübeli teknik adamın fotoğrafına yer verilen mesajda, "Galatasaray için en iyisini istedik, sezon başından bu yana birlikte durmadan çalıştık. Tüm emeklerin için teşekkürler Fatih Terim" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...