Tgrt Haber

Fatih Terim Trabzonspor'un Türk yıldızını istiyor

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Ocak 2024 20:03 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 20:23
Fatih Terim Trabzonspor'un Türk yıldızını istiyor
Fatih Terim,Abdulkadir Ömür,Trabzonspor

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün transferini istediği öne sürüldü.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok dün kadro dışı bırakılmıştı. Birçok talibi olan Abdülkadir Ömür için Fatih Terim'in de devreye girdiği belirtildi.

Trabzonspor altyapısında yetişen ve 2016 yılında profesyonel sözleşme imzalanan Abdülkadir Ömür yaklaşık 8 yıldır Bordo-Mavili formayı terletiyor.

PANATHİNAİKOS İDDİASI

Daha önce Avrupa'ya transferi birkaç kez direkten dönen Abdülkadir Ömür, dünkü kadro dışı kararı sonrası kariyerinde yeni bir sayfa açabilir.
Hollanda'dan talipleri olduğu öne sürülen milli futbolcu için son olarak Panathinaikos iddiası ortaya atıldı.

Hürriyet'in geçtiği habere göre Fatih Terim, Abdülkadir Ömür'ü gündemine aldı. Bakasetas'ı kadrosuna katmaya hazırlanan Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Abdülkadir Ömür için de resmi adımları atmaya başlayabilir.

Ayrıca Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, Abdülkadir Ömür'ü kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...