Tgrt Haber
21 Ocak 2016 22:10

Fenerbahçe firesiz devam

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, sahasında Tuzlaspor'u Markovic'in 90+1. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti ve grupta 5'te 5 yaptı.

Fenerbahçe firesiz devam
fenerbahçe, tuzlaspor,

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Spor Toto 2. Lig takımlarından Tuzlaspor'u konuk etti. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın Süper Lig'deki Eskişehirspor maçına göre farklı bir 11'i sahaya sürdüğü karşılaşmayı Fenerbahçe, Markovic'in 90. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Daha önce gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe bu sonuçla puanını 15'e yükselterek lider olarak gruptan çıkmayı garantiledi. Tuzlaspor'un ise 4 puanı bulunuyor.

TUZLASPOR 500 T İLE GELDİ

Çeşitli kademelerdeki liglerde yer alan kulüplerin yaşadığı ekonomik sıkıntıya dikkati çekmeyi amaçlayan Tuzlaspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcuları, sarı-lacivertli takımla Ülker Stadı'nda yapılacak maç için İstanbul'un en uzun hattı olarak bilinen 500T hattında seferler yapan halk otobüsünü kullanarak Kadıköy'e geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...