Tgrt Haber

Fenerbahçe forvet transferi için teklifi 8 milyon Euro'ya çıkardı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
27 Ocak 2024 18:52 - Güncelleme : 27 Ocak 2024 19:01
Fenerbahçe forvet transferi için teklifi 8 milyon Euro'ya çıkardı
Fenerbahçe,Transfer

Fenerbahçe'nin Partizan'dan transfer etmek istediği Matheus Saldanha transferine rakip çıktı. Serie A ekiplerinden Torino ve La Liga ekiplerinden Sevilla, Brezilyalı oyuncu için harekete geçti.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar sezon sonunda hedeflenen başarılara ulaşmak için kesenin ağzını açtı. Milan'dan Rade Krunic ve Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü'yü kiralık olarak kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin dikkat çeken bir hamlede daha bulunduğu ortaya çıktı.

NTV'nin haberine göre; Fenerbahçe, Partizan forması giyen Matheus Saldanha için yeniden harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin, Sırbistan temsilcisine bonuslarla birlikte toplam 8 milyon Eurol'uk bir teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

PARTİZAN'DAN CEVAP BEKLENECEK

Fenerbahçe'nin Matheus Saldanha için hazırladığı transfer teklifini kısa süre içerisinde Partizan'a iletmesinin beklendiği aktarıldı.

Fenerbahçe forvet transferi için teklifi 8 milyon Euro'ya çıkardı

SALDANHA'NIN PERFORMANSI

24 yaşındaki santrfor bu sezon Partizan'da 24 maça çıktı. Matheus Saldanha bu süreçte 15 kez rakip fileleri havalandırdı. Brezilyalı forvet aynı dönemde 5 asist üretti.

MATHEUS SALDANHA'NIN KARİYERİ

Osasco altyapısında futbola başlayan Matheus Saldanha daha sonra Bahia, JEF Utf. Chiba, CD Rongcheng ve Neftçi Bakü'de oynadı. Partizan sezon başında 1 milyon 300 bin euro karşılığında genç futbolcuyu renklerine bağladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...