Tgrt Haber
13 Ağustos 2021 16:53

Fenerbahçe Token nedir, nasıl alınır? Fenerbahçe Token tükendi mi?

Fenerbahçe kripto para piyasasına girmesiyle gündemde ''Fenerbahçe Token nedir? Fenerbahçe Token nasıl alınır? Fenerbahçe Token tükendi mi?'' soruları dolaşmaya başladı.

Fenerbahçe Token nedir, nasıl alınır? Fenerbahçe Token tükendi mi?
fenerbahçe token,,fenerbahçe,,fenerbahçe paribu,

Fenerbahçe ve Paribu iş birliğiyle üretilen Fenerbahçe Token son günlerde en çok araştırılan konuların başında geliyor. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün "utility token" olarak bilinen taraftar Token'ı beraberinde çeşitli ayrıcalıkları getiriyor. Peki Fenerbahçe Token satışa çıktı mı? Fenerbahçe Token kaç TL? Fenerbahçe Token nasıl alınır, satılır? İşte Fenerbahçe Token hakkında her şey.  

FENERBAHÇE TOKEN NEDİR?  

Fenerbahçe Token; Etherum blokzincirinde üretilen bir “utility token”dır. Fenerbahçe Kulübünün kirpto para dünyasına girmesiyle çıkan taraftar token’ı çeşitli ayrıcalıkları barındırıyor. Maksimum arzı 190.700.000 FB olacak olan Fenerbahçe Token, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Arzın tamamı dolaşıma girdikten sonra yeni bir Fenerbahçe Token üretimi yapılmayacak. Arzın tamamı 25 yıl içerisinde üretilecektir. İlk olarak 9 Ağustos tarihinde ön satışa sunulan Fenerbahçe Token 12 Ağustos’a kadar sürdü. Bugün Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada Fenerbahçe Spor Kulübü bu satıştan 436 milyon TL gelir elde ettiğini bildirdi. Bugün 14.00 itibariyle Paribu’da açılan FB/TL paritesiyle Fenerbahçe Token alım satım işlemleri başladı.  

Fenerbahçe Token nedir, nasıl alınır? Fenerbahçe Token tükendi mi?

FENERBAHÇE TOKEN KAÇ TL?  

İlk ön satışa çıkarıldığında 15 TL ve 30 TL olan Fenerbahçe Token, bugün saat 14.00’te açılan satışta 148 lirayı gördü. İlk satış döneminde 15 TL olan Fenerbahçe Token 20.000.000 adet, 30 TL olan Fenerbahçe Token’ın satışa sunulan adedi ise 500.000 olduğu belirtildi.  

FENERBAHÇE TOKEN AYRICALIKLARI NELER?  

Fenerbahçe Token büyük ilgi görürken ilk işlem gününde değerini 5'e katladı. Taraftarlar tarafından heyecanla beklenen ve desteklenen Fenerbahçe Token yanında getirdiği ayrıcaklıklar ise şu şekilde:  

  • Fenerbahçe Token sahipleri kulübün geleceği hakkında kararlarda söz sahibi olabilecek,  
  • Fenerbahçe Token alanlar marş seçimi yapabilecek, 
  • Forma tasarımından fikirlerini sunabilecek,  
  • Fenerbahçe Token sahipleri, tesislerdeki bölümlerin adlarına karar verebilecek.  
  • Fenerbahçe Token, Fenerbahçe sporcularıyla, teknik heyetiyle ve yöneticileriyle tanışma imkânı tanıyacak,  
  • Özel kurgulanmış stat ve tesis turlarına katılma olanağı sağlayacak. 

FENERBAHÇE TOKEN NASIL ALINIR?  

Fenerbahçe Token alarak ayrıcalıklardan yararlanmak ve Fenerbahçe’yi desteklemek isteyenler ''Fenerbahçe Token nasıl alınır?'' sorusunun cevabını merak ediyor. İşte adım adım Fenerbahçe Token satın alma işlemi:  

  • Paribu mobil uygulamasını telefonunuza indirin ya da Paribu web sitesine giriş yapın, 
  • “Üye Ol” sekmesinden bilgilerinizi doldurarak üye olun, 
  • “Ayarlar” butonundan kimlik doğrulama işlemini tamamlayın, 
  • Cüzdan sekmesine gelerek Paribu hesabınıza para yatırın, 
  • Fenerbahçe Token satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.  

Fenerbahçe Token ile ilgili bilmeniz gerekenleri hazırladık. Fenerbahçe Token hakkında görüşlerinizi ve sorularınızı yorumalra yazabilirsiniz? 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...