Tgrt Haber
02 Eylül 2021 17:34

Fenerbahçe transferi İstanbul’da! Max Meyer kimdir, kaç yaşında?

Fenerbahçe, transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala transfer haberleri vermeye devam ediyor. Fenerbahçe Alman orta saha oyuncusu Max Meyer anlaşması ''Max Meyer kimdir? Fenerbahçe transferi Max Meyer nereli, kaç yaşında?'' sorularını gündeme getirdi.

Fenerbahçe transferi İstanbul’da! Max Meyer kimdir, kaç yaşında?
fenerbahçe,,transfer,,futbol,

Max Meyer Fenerbahçe transferi olarak İstanbul'a gelmesinin ardından vatandaşlar ''Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Meyer kaç yaşında, nereli, hangi mevkide oynuyor? Max Meyer'in boyu kaç?" sorularını araştırıyor. Peki Fenerbahçe'nin sözleşme imzalamak için İstanbul'a getirdiği Max Meyer kimdir? 

MAX MEYER KİMDİR?  

Maximilian Max Meyer 18 Eylül 1995 yılında dünyaya geldi. Alman asıllı orta saha oyuncusu Oberhausen kentinde doğdu. Futbol kariyerine 5 yaşındayken doğduğu şehrin takımlarından Sardegna Oberhausen'da başladı. Daha sonra şehrin daha büyük takımlarından Rot-Weiß Oberhausen'a transfer oldu. Burada etkili performansıyla büyük kulüplerin dikkatini çekerek 9 yaşında MSV Duisburg altyapısına geçti. 5 senelik Duisburg kariyerinden sonra ise 2009 yılında Schalke 04 takımına transfer oldu. 2018'de Schalke'den Crystal Palace'a transfer olan oyuncu, 2021 yılında ise Köln'ün yolunu tutarak Almanya'ya geri döndü. Meyer'in Köln'le olan sözleşmesi 1 Temmuz 2021'de sona erdi. Günümüzde Crystal Palace takımında forma giyiyordu. Ayrıca Almanya millî futbol takımında da oynamaktadır. Genellikle Ofansif orta saha pozisyonunda görev yapıyor.  

Fenerbahçe transferi İstanbul’da! Max Meyer kimdir, kaç yaşında?

Max Meyer, Fenerbahçe'ye transfer olmak için Türkiye’ye geldi. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kadrosuna bir orta saha oyuncusu kattı. Bonservisi elinde olan 25 yaşındaki başarılı futbolcu Max Meyer, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi. 

Meyer geçen sezon 14 resmi maçta forma giyerken, 1 asist yakalamıştı.  

MAX MEYER VE MERGİM BERİSHA İSTANBUL’DA  

Fenerbahçe transfer sezonu kapanmadan önce etkili oyuncularla anlaşarak Süper Lig şampiyonu olmayı hedefliyor.  

Geçtiğimiz sezon 42 maça çıkan ve 22 gol, 14 asistlik yakalayan 23 yaşındaki Mergim Berisha ve geçtiğimiz sene Köln forması giyen, 25 yaşındaki Max Meyer, İstanbul’a geldi.  İki futbolcunun kulüp binasına gelerek özel çekimleri yapmaları ve imzaları atacağı biliniyor.   

Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Meyer kaç yaşında, nereli, hangi mevkide oynuyor? Max Meyer'in boyu kaç? sorularını cevapladık. Siz de Max Meyer hakkında görüşlerinizi yorumlara yazabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...