Tgrt Haber

Fenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı’na silahlı saldırı!

27 Ağustos 2023 20:21 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 11:42
Fenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı’na silahlı saldırı!
Cem Gölbaşı,Fenerbahçe,Tribün Lideri,Silahlı Saldırı

Fenerbahçe tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler (GFB) lideri Cem Gölbaşı’na, İstanbul Bağcılar’da bir sitenin girişinde uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi.

Fenerbahçe tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler (GFB) lideri Cem Gölbaşı'na Bağcılar'da uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Gölbaşı olaydan hafif yaralı olarak kurtulurken, iki arkadaşı ise ağır yaralandı.

SİTE ÖNÜNDE PUSU KURULDU

Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayd, Fenerbahçe tribün gruplarından GFB lideri Cem Gölbaşı'nın aracına seyir halindeyken pusu kuruldu. Gölbaşının aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Bir sitenin önünde gerçekleştirilen saldırı sonrasında saldırganlar olay yerinden geldikleri araçla kaçtılar. Sitenin güvenlik görevlilerinin ihbarı sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede bulunan kameralardan saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

GÖLBAŞI'NA İLK SALDIRI DEĞİL

Cem Gölbaşı geçen yıl Eylül ayında Sarıyer'de bir balıkçıda saldırıya uğramıştı. Balıkçıda bir şahıs, Gölbaşı'nın kafasında şişe kırıp havaya ateş açmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya karışan Emir A. , Ali Emir K., Okan H. ve Dündar H.’yi yapılan çalışmanın ardından kısa sürede yakalamıştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...