Tgrt Haber

Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa’da sahne alıyor

30 Eylül 2021 07:53
Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa’da sahne alıyor
Fenerbahçe,Galatasaray,UEFA Avrupa Ligi

Temsilcimiz Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi’nde sahneye çıkıyor. Fenerbahçe evinde Olimpiakos’u ağırlarken Galatasaray ise Marsilya deplasmanına çıkacak

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Yunanistan’ın Olimpiakos ekibini misafir edecek. Ülker Stadındaki mücadele 19.45’te başlayacak. Gruptaki ilk maçında deplasmanda E. Frankfurt ile 1-1 berabere kalan sarı lacivertliler Olimpiakos’u yenerek avantaj sağlamak istiyor. Bir dönem Fenerbahçe’de top koşturan Fransız oyuncu Valbuena bu defa rakip olarak Kadıköy’e çıkacak. Fenerbahçe’de sekiz eksik var.

LİDER DÖNELİM

Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında İstanbul’da Lazio’yu yenerek liderlik koltuğuna oturanGalatasaray, bu akşam deplasmanda Marsilya’ya misafir olacak. Veledrom Stadı’ndaki karşılaşma 22.00’de başlayacak.Galatasaray’da sakatlığıbulunan Arda Turan’ın yanı sıra UEFA listesinde yer almayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Assunçao ve Fatih Öztürk forma giyemeyecek. Maçlar Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE-OLYMPIAKOS MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Attila Szalai, Kim, Novak, Gustavo, Osayi, Ferdi, Mert Hakan, Diego Rossi, Mergim Berisha, Enner Valencia
Olympiakos: Karbownik, Cisse, Vaclik, M.Camara, P'Opulos, Bouchalakis, Reabciuk, Masouras, A.Camara, Onyekuru, Tiquinho

MARSİLYA-GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Marsilya: Pau Lopez, Saliba, Balerdi, Peres, Rongier, Gueye, Guendouzi, Gerson, Cengiz Ünder, Payet, Dieng
Galatasaray: Muslera, Yedlin (Boey), Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil (Diagne)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...