Tgrt Haber
26 Haziran 2021 10:32

Fenerbahçe'de seçim günü: Ali Koç tek aday

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ikinci gününde mevcut başkan Ali Koç'un tek aday olarak girdiği seçimde oy verme işlemi başladı.

Fenerbahçe'de seçim günü: Ali Koç tek aday
fenerbahçe,seçim,ali koç

Fenerbahçe Kulübü'nün dün başlayan olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi 38 sandıkta başladı. Mevcut başkan Ali Koç'un tek aday olarak girdiği seçimde 29 bin 9 üye oy kullanma hakkına sahip. Genel kurul için belirlenen 38 sandıkta 190 görevli sabahın erken saatlerinden itibaren hazırlıklarını tamamladı. 800 üyeye bir sandık olarak ayarlanan genel kurulda Ali Koç, 21 numaralı sandıkta oy kullanacak.

FENERBAHÇE'DE GERİLİM

Fenerbahçe eski başkanı Azi Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç arasında tansiyon yükseldi.

Eski başkan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün bugünü ve geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu basın toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada bir daha aday olmayacağını açıklamıştı. Basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimine sert eleştirilerde bulunan Aziz Yıldırım, "Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim" demişti. Yıldırım ayrıca, Ali Koç'u mahkemeye vereceğini belirterek sert çıkış yapmıştı. 

ALİ KOÇ'TAN AZİZ YILDIRIMA CEVAP

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kendisine yönelik sert eleştirilerde bulunan sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım'a cevap verdi. Koç, Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurul toplantısının ilk gününde açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım'ın sert ifadelerine karşı sehir zemberek açıklamalarda bulunan Koç, Aziz Yıldırım’a çağrıda bulunarak, “Mahkemeye vermezsen adam değilsin” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...