Tgrt Haber
22 Temmuz 2015 03:53

Fenerbahçe'den Shaqiri atağı

Yıldızlar topluluğu haline gelen Kanarya, 23 yaşındaki Shaqiri'yi de alıp transferi kapatmayı planlıyor.

Fenerbahçe'den Shaqiri atağı
Shaqiri, fenerbahçe,

Sezonun en flaş transferlerine imza atan Fenerbahçe, bir yıldızı daha kadroya katmaya çalışıyor.Millet Gazetesi'ndeki habere göre; Sarı-lacivertliler, İsviçreli Xherdan Shaqiri için İnter ile temasa geçti. İngiltere’nin Stoke City takımının 12 milyon Euro’ya anlaştığı iddia edilen İsviçre pasaportlu oyuncu için Fenerbahçe son anda devreye girerken Inter’in eski sportif direktörü olan Terraneo’nun bu transferde iyi ilişkilerini kullandığı öğrenildi...

Galatasaray KAP'a bildirmişti

Türk basını ise Shaqiri’nin ismini ilk olarak 2012 yılında duymuştu. Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılılar başarılı oyuncuyla görüşmelere başladığını KAP’a bildirmişti. Ancak o dönem Basel forması giyen yıldız oyuncunun transferi gerçekleşmemişti. Shaqiri o dönemden sonra 11.8 milyon Euro’ya Bayern Münih’e transfer olmuş 2014-2015’te ise İnter’e kiralanmıştı. Sonrasında İtalyan ekibi oyuncunun bonservisini almıştı.  

Öte yandan Galatasaray'ın İsviçreli oyuncu ile ilgisinin olduğu biliniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...