Tgrt Haber

Fenerbahçe'den sürpriz Vedat Muriq'i hamlesi: Yönetim harekete geçti

14 Nisan 2022 17:22 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 17:26
Vedat Muriq'i transferde Türkiye'ye sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'de golcü arayışları hız kazandı. Forvet mevkisi için hata yapmak istemeyen sarı-lacivertli ekip gündemine ise eski yıldız Vedat Muriq'i aldı. Yönetim transferi bitirmek için harekete geçti.

Vedat Muriq'i transferde Türkiye'ye sıcak bakıyor.

Gelecek sezon planlarını yapan ve forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe eski golcüsüne yöneldi. İspanya basınında yer alan iddiaya göre sarı-lacivertliler Vedat Muriqi'yi takıma geri döndürmek istiyor.

Kanarya'ya yüksek bir bonservis bedeli kazandırarak Lazio'ya transfer olan Muriqi, Maurizio Sarri'nin sistemine ayak uyduramayıp takımdan kiralık olarak gönderilmişti.

TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR

La Liga'nın Mallorca takımında kariyerine kiralık olarak devam eden Kosovalı golcü önceden yaptığı açıklamalarda kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak baktığını belirtmişti.

Hücum oyuncusu Fenerbahçe'de 36 maça çıkıp 17 gol ve 7 asistlik katkı sağlayarak Avrupa'nın bir çok üst düzey takımlarının radarına girmişti. Vedat bu sezon İspanya ekibinde çıktığı 11 maçta 3 gol 1 asistlik performans gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...