Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 00:40 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 00:47

Fenerbahçe'nin YouTube kanalı hacklendi: Hesap 12 dakika erişime kapatıldı

Fenerbahçe'nin 2,3 milyon takipçisi olan YouTube kanalının hacklendiği bildirildi. Söz konusu hack olayının ardından içeriklere erişilemediği gözlenirken sarı lacivertli kulüpten açıklama geldi. Yapılan açıklamada, hesabın 12 dakika süre ile erişime engellendiği ve hesabın tekrar kontrol altına alındığı belirtildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'nin YouTube kanalı hacklendi: Hesap 12 dakika erişime kapatıldı
Fenerbahçe,youtube

Fenerbahçe Kulübü, 2,3 milyon takipçisi bulunan Youtube hesabının bir süre erişime engellendiğini duyurdu. Söz konusu açıklamada, hesabın 12 dakika süre ile erişime engellendiği, YouTube Global ve YouTube Türkiye ekipleriyle yapılan görüşmeler sonucunda hesabın tekrar kontrol altına alındığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin YouTube kanalı hacklendi: Hesap 12 dakika erişime kapatıldı

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçe YouTube resmi hesabımız bu akşam saat 20:52’de 12 dakika süre ile erişime engellenmiştir.

YouTube Global ve YouTube Türkiye ekipleriyle yapılan görüşmeler sonucunda;
Dünya genelinde benzer birkaç büyük hesapta daha aynı problemin yaşadığı öğrenilmiş; hesabımız kontrolümüz altına alınmıştır.

Sorunun kaynağı ile ilgili detaylı araştırma YouTube ekipleri tarafından Kulübümüz ile koordineli olarak devam ettirilmektedir."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...