Tgrt Haber

Fenerbahçe’nin Avrupa kadrosu şekillendi! İşte İsmail Kartal’ın listeden çıkardığı isimler

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 19:47 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 19:53
Fenerbahçe’nin Avrupa kadrosu şekillendi! İşte İsmail Kartal’ın listeden çıkardığı isimler
Fenerbahçe,İsmail Kartal,Avrupa

Fenerbahçe’de yeni transferlerin ardından kadro yeniden şekillendi. İşte Fenerbahçe’nin Avrupa listesinde olması beklenen oyuncular.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nu lider olarak tamamlamıştı. Son 16 tununa yükselen Fenerbahçe giden ve gelen futbolcular ile Avrupa kadrosu yeniden şekillendi.

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Takımdan ayrılan Miguel Crespo ve Umut Nayir ile birlikte Serdar Aziz UEFA Konferans Ligi kadrosundan çıkarıldı. Mert Müldür de grup maçlarında olduğu gibi kadronun dışında kaldı. Bonucci, Krunic ve Çağlar kadroya dahil edildi.

Fenerbahçe’nin Avrupa kadrosu şekillendi! İşte İsmail Kartal’ın listeden çıkardığı isimler - 1. Resim

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda muhtemel kadrosu şu şekilde olması bekleniliyor.

"Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Çağlar Söyüncü, Bonucci, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Krunic, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Batshuayi, Edin Dzeko."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...