Tgrt Haber
02 Ağustos 2022 14:05 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 14:31

Son dakika! Fenerbahçe ve Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Son dakika haberi: Şampiyonlar Ligi ön eleme turundan elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda FK Austria Wien ile karşılaşacak. Bir diğer temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Malmö-F91 Diddeleng eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
Son dakika! Fenerbahçe ve Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu
Fenerbahçe,UEFA,sivasspor

Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme turunda elenen Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Fenerbahçe ve Sivasspor’un rakipleri İsviçre’nin Nyon çekilen kura çekimi sonucunda belli oldu.

FENERBAHÇE’NİN UEFA PLAY-OFF RAKİBİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde 3.ön eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda FK Austria Wien ile karşılaşacak

SİVAS AVRUPA MÜCADELESİNE PLAY-OFF’TAN BAŞLAYACAK

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak Avrupa arenasına çıkmaya hak kazanan bir diğer temsilcimiz Sivasspor ise yoluna direk UEFA Avrupa Ligi play-off turu ile başlayacak. Sivasspor  Malmö-F91 Diddeleng eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

İLK MAÇLAR DEPLASMANDA

İki Türk ekibi de ilk maçlarını deplasmanda oynayacak. Play-off turunda maçlar, 18 ve 25 Ağustos'ta yapılacak. Tur atlayan takımlar, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak. Elenen ekipler ise yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında devam edecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...