Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin stat başvurusuna TFF'den ret!

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
02 Mart 2024 18:18 - Güncelleme : 02 Mart 2024 18:22
Fenerbahçe'nin stat başvurusuna TFF'den ret!
TFF,Fenerbahçe

Fenerbahçe, Hatayspor maçının adresi olan Mersin Stadı’nda dün oynanan Mersin İY-Esenler Erok karşılaşmasının başka bir stada alınmasını istedi, TFF reddetti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda MKE Ankaragücü’ne elenen Fenerbahçe, moral bulmak istiyor. Trendyol Süper Lig’in 28. haftasına 70 puanla 2. sırada giren İsmail Kartal'ın öğrencileri, ligde 16 maçtır kaybetmiyor.

Fenerbahçe'nin stat başvurusuna TFF'den ret! - 1. Resim

FENERBAHÇE'DEN STAT TEPKİSİ

Sarı-lacivertli yönetim bugünkü Hatayspor maçının oynanacağı Mersin Stadı’nda bir gün önce yani dün Mersin İY-Esenler Erok karşılaşmasının verilmesine tepki gösterdi.

FENERBAHÇE, TFF'YE BAŞVURDU

Kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulundu ve Mersin İY’ye farklı bir stadın belirlenmesini talep etti.

Fenerbahçe'nin stat başvurusuna TFF'den ret! - 2. Resim

FEDERASYON REDDETTİ

Başvuruda, aynı statta üst üste iki maç oynanmasının zemini olumsuz etkileyeceğini, futbolcu sağlığı açısından risk taşıyacağı vurgulandı. Federasyon ise bu talebi reddetti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...