Tgrt Haber

Fenerbahçe’nin yeni transferi Burak Kapacak’ın lisansı çıktı

06 Eylül 2021 14:39
Fenerbahçe’nin yeni transferi Burak Kapacak’ın lisansı çıktı
Burak Kapacak,fenerbahçe,

Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan transfer ettiği 21 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Kapacak’ın lisansının çıkarttığı açıklandı

Transfer döneminde Bursaspor'dan, Fenerbahçe'ye transfer olan 21 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Kapacak'ın lisansı çıktı. Sarı-lacivertlilere katıldığı günden itibaren takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Kapacak'ın lisansı, bugün itibariyle TFF'nin resmi internet sitesinde yer aldı.

BURAK KAPACAK KİMDİR?

Burak Kapacak, 8 Aralık 1999 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğdu. 2012 yılında Tuna Gençlikspor'da futbol hayatına başlayan Burak, Altınsaban'da forma giydikten sonra Bursaspor altyapısına katıldı. Altyaş gruplarında öne çıkan genç oyuncu, 2018 yılında Yeşil Beyazlı ekip ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. İlk imzasından beri Bursaspor'un en önemli oyuncuları arasında yer alan 21 yaşındaki oyuncu, tam bir joker. Asıl mevkisi sağ kanat olan Burak, sağ bek ve sol kanat olarak da forma giyebiliyor. 1.80 boyundaki genç oyuncu, sağ ayağını kullanıyor. Bursaspor'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Burak'ın piyasa değeri ise 1.8 milyon euro. U17'de 3, U19'da 5, U21'de ise 2 maça çıkan genç yetenek, henüz A Milli Takım formasını terletmedi. Burak Kapacak geçen sezon Bursaspor formasıyla 31 maçta 7 gol, 7 asistlik performans göstermişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...