Tgrt Haber
08 Ağustos 2019 09:23

Fenerbahçe'nin yeni transferi gece yarısı geldi!

Fenerbahçe transfer görüşmelerini sürdürdüğü Zanka bu sabah 04:30'da İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi gece yarısı geldi!
fenerbahçe,,fenerbahçe zanka,,fenerbahçe transfer,,zanka,,fenerbahçe stoper,

Fenerbahçe'de stoper krizi sona eriyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 2 stoper transferi yapacaklarını açıklamasının ardından transfer çalışmaları hızlandı. Bu çerçevede çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'de stoper transferinde gece yarısı süprizi yaşandı. Fenerbahçe'in transfer görüşmelerini sürdürdüğü Danimarkalı futbolcu Zanka İstanbul'a geldi. İstanbu Havalimanı'na gelen Zanka'yı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Damien Comolli karşıladı.

Sabaha karşı 04.30'da İstanbul'a inen Zanka'ya havalimanında bulunan taraftarlar ilgi gösterirken 29 yaşındaki futbolcu daha sonra özel araçla alandan ayrıldı.

Tecrübeli oyuncunun 3 yıllık sözleşme imzalaması ve yıllık 2 milyon Euro net ücret alması bekleniyor. Fenerbahçe'de stoper bölgesine bir takviye daha yapılması bekleniyor..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...