Tgrt Haber

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu dünyanın en iyileri arasına girdi

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
27 Aralık 2023 18:20 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 18:22
Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu dünyanın en iyileri arasına girdi
Ferdi Kadıoğlu,Fenerbahçe

Performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin kıskacında olan Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Ferdi Kadıoğlu, dünyanın en iyileri arasına gösterildi. 24 yaşındaki yıldız futbolcu, dünyanın en iyi 10 sol beki arasına adını yazdırdı.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'deki başarılı performansıyla birçok büyük kulübün dikkatini çeken 24 yaşındaki milli oyuncu, dünyanın en iyi sol bekleri arasına adını yazdırdı.

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES), pozisyonlarına göre 2023 yılının en iyi oyuncularını belirledi. Yapılan araştırma sonrasında Fenerbahçeli oyuncu Ferdi Kadıoğlu, dünyanın en iyi 10 sol beki arasına girdi. Milli oyuncu listenin 8. sırasında yer alıyor.

Ferdi Kadıoğlu bu sezon 24 maçta, 2 gol ve 3 asistle oynadı. Sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan oyuncunun, güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

DÜNYANIN EN İYİ 10 SOL BEKİ BELLİ OLDU

CIES'in araştırmasına göre listenin zirvesinde Milan forması giyen Theo Hernandez, 80.8 puanla bulunuyor. 8. sıradaki Ferdi Kadıoğlu'nun puanı ise 73.4. İşte dünyanın en iyi 10 sol beki;

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu dünyanın en iyileri arasına girdi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...