Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yıldızı Joshua King'den Okan Buruk'a cevap: Yeteri kadar süre var

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
05 Ocak 2023 16:42 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 16:54
Fotoğraf (İHA)
Okan Buruk,Galatasaray,King

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Dev maç öncesi Fenerbahçe'nin Norveçli futbolcusu Joshua King Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un iki takımın dinlenme süresiyle ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Fotoğraf (İHA)

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Joshua King, Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Okan Buruk’un dinlenme süresine ilişkin Fenerbahçe’ye gönderme yapmasına cevap veren Joshua King şunları söyledi:

''Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde yakın bir arkadaşım bu maç için hazır olmam gerektiğini söylemişti. Ben ve takım arkadaşlarım Galatasaray derbisi için sabırsızlanıyoruz.

"ŞAMPİYONLUĞU KAZANMAMIZ ÖNEMLİ"

Arkadaşlarım, 'Galatasaray'a gol atarsan taraftar seni daha çok sever.' demişti. Ama şu an bunu düşünmüyorum, ekstra odaklanmıyorum. Sadece 3 puanlık maç. Günün sonunda şampiyonluğu kazanmamız önemli. Her forvet sürekli gol atmak ister ama Ronaldo ve Messi'nin bile gol atamadığı maçlar olabiliyor. Fenerbahçe'de oynadığım için söylemiyorum ama iç saha maçlarımızda bir futbolcunun yürekten oynamama şansı yok. Taraftarlarımız bunu sağlıyor.

"GALATASARAY'IN DA DİNLENMEK İÇİN SÜRESİ VAR"

Bir gün önce oynamamız bir avantaj değil. Galatasaray'ın da dinlenmek için yeteri kadar süresi var. Bunun bir bahane olduğunu düşünmüyorum. Biz de deplasmanda oynadık, yolculuk yaptık. Galatasaray'ın maçını izledim. Onların da dinlenme süresi olacak. Daha önce Premier League'de oynadım. Orada da bazı takımlar kaybedince kararlardan memnun olmayabiliyordu. Hakemler de hata yapar, onlar da insan. Pazar günü de hakemin mümkün olduğu kadar nötr olmasını umuyorum. Hakem hataları hayatın parçası.''

OKAN BURUK’UN SÖZLERİ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, "Fenerbahçe bizden 1 gün önce oynadı. Onların 5 gün, bizim 4 gün dinlenme süremiz var. Bu süre içerisinde önce yenilenme olacak. İyi bir maç olmasını umuyorum, kazanmaya gidiyoruz" demişti.

 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...