Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye kötü haber! Serdar Aziz 1.5 ay yok

22 Temmuz 2022 16:32 - Güncelleme : 22 Temmuz 2022 16:39
Fenerbahçe'ye kötü haber! Serdar Aziz 1.5 ay yok
Fenerbahçe,Serdar Aziz

Dinamo Kiev maçında sakatlanan Serdar Aziz'den Fenerbahçe'ye kötü haber. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Aziz'in sol uyluk kasık bölgesinde 3.derece yırtık ve kanama bulguları tespit edildiğini duyuruldu. Tedavisine başlanan oyuncu yaklaşık 1,5 ay sonra takıma katılacak.

Fenerbahçe'de Dinamo Kiev maçında sakatlanan Serdar Aziz rövanş maçında yok. Milli stoper sahalardan yaklaşık 1,5 ay uzak kalacak. 31 yaşındaki futbolcu Dinamo Kiev deplasmanının devre arasında yerini Tisserand'a bırakmıştı.

1,5 AY SONRA TAKIMA KATILACAK

Milli stopere yapılan tetkiklerde, sol uyluk kasığında üçüncü derece yırtık ve kanan tespit edildi. Tedavisine başlanan oyuncu yaklaşık 1,5 ay sonra takıma katılacak.

KİEV RÖVANŞI İÇİN KADROSUNDA İKİ STOPER KALDI

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin çarşamba günü oynanacak Dinamo Kiev rövanşı için kadrosunda iki stoper kaldı. Sarı lacivertlilerin UEFA'ya verdiği listede Szalai ve Tisserand yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...