Tgrt Haber

Fernando Santos farklı mağlubiyetin sorumlusunu açıkladı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Ocak 2024 21:40 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 21:48
Fernando Santos farklı mağlubiyetin sorumlusunu açıkladı
,Beşiktaş,Pendikspor

Süper Lig’in 21. haftasında Pendikspor sahasında karşılaştığı Beşiktaş'ı 4-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlı takımda teknik direktör Fernando Santos açıklama yaptı.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş'ın deplasmanda, Pendikspor'a 4-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası teknik direktör Fernando Santos açıklamalarda bulundu.

"BU MAĞLUBİYET YÜZÜNDEN BAŞIMIZI EĞMEMELİYİZ"

Pendikspor'u tebrik ederek sözlerine başlayan Santos, "Pendikspor'u tebrik ediyorum. Bugün iyi oynadılar ve bizim eksiklerimizi iyi değerlendirdiler. Sorumluluk benim. Bu maça iyi bir şekilde giderken başladık. Başımızı dik tutmalıyız. Bu mağlubiyet yüzünden başımızı eğmemeliyiz. Salı günü önemli bir maçımız var. 

"KÖTÜ YAPTIĞIMIZ ÇOK ŞEY VARDI"

İlk yarı iyiydik. Maça kötü başladık, erken gol yedik. Golden sonra tepkimiz iyi oldu ama topu kaleye sokamadık. Demir Ege'yi oyundan çıkardım çünkü sarı kartı vardı. İkinci yarıda ofansif ve defansif olarak iyi mücadele etmeliydik ama bunu yapamadık. Sonuç ortada. Sorumluluk benim. Oyuncularımla konuşacağım. Kötü yaptığımız çok şey vardı. Çok kısa süre içerisinde bir maçımız daha var ona hazırlanmamız gerekiyor.

"HER ŞEYİ BERABER YAPMALIYIZ"

Sahada neleri eksik yaptık bunlara bakmalıyız. Bugün ekip olarak kaybettik. biz bugün takım olarak iyi değildik. Beşiktaş oyunu domine etmek zorunda. Oyunu yöneten bir takım olmalıyız. Önemli olan buradaki oyuncuları salı gününe daha iyi nasıl hazırlayabiliriz onlara yoğunlaşmalıyız. Her şeyi beraber yapmalıyız. bunu düzeltebileceğimize inanıyorum. Oyuncularıma güveniyorum" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...