Tgrt Haber
02 Nisan 2017 18:14

Fikret Orman: Türkiye'ye gelmesi imkansız denilen yıldızı getireceğim

Beşiktaş'a geldiği günden beri maddi anlamda yaptıklarıyla ön plana çıkan Fikret Orman, "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidersek Türkiye'ye gelmesi imkansız denilen bir yıldız getireceğim." dedi.

Fikret Orman: Türkiye'ye gelmesi imkansız denilen yıldızı getireceğim
fikret orman,

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın yakın çevresine söylediği, “Türkiye’ye gelmez, imkansız denilecek bir isim alacağım. Bu yıldız Beşiktaş’ın, Avrupa’daki marka yüzü olacak” sözleri, Siyah-Beyazlı taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

Vakit kaybetmiyorlar

Başkan Orman’ın, 3 gündür yönetici Umut Güner ile birlikte Londra’da bulunması, son sözlerinin ardından vakit kaybetmeden transferde harekete geçtiği şeklinde yorumlandı.

Özil, Fabregas, Falcao...

Orman’ın hedefindeki isimlerden üçünün, Arsenal’in 10 numarası Mesut Özil, Chelsea’nin orta saha oyuncusu Cesc Fabregas ile Monaco’da bu sezon harikalar yaşatan forvet Radamel Falcao olduğu konuşuluyor.

Bu sezon Vodafone Arena’dan 42 milyon Euro gelir elde eden, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nden de sezon sonunda toplamda 25 milyon Euro’luk bir parayı kasasına koyması beklenen Siyah-Beyazlılar’ın, bu mali kaynak doğrultusunda herkesi şaşırtmakta kararlı olduğu ifade edildi.

Falcao'nun menajeriyle görüştü

Mesut ve Fabregas’ın takımlarındaki geleceklerini yerinde öğrenmek isteyen Orman’ın, ayrıca yakın ilişkileri bulunduğu Falcao’nun da menaceri olan Jorge Mendes ile de İngiltere’de bir araya geldiği ifade edildi.Üç futbolcunun da şartlarını öğrenip, ona göre bir yol haritası çizecek olan Orman’ın, gelebilecek diğer oyuncularla ilgili çalışmalarını da tüm hızıyla sürdüreceği bildirildi.(Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...