Tgrt Haber
23 Mart 2015 09:07

Fırat Aydınus'tan olay 'Emenike' açıklaması

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hakemi Fırat Aydınus, çok konuşulan olaylar hakkında açıklama yaptı.

Fırat Aydınus'tan olay 'Emenike' açıklaması
emenike,fırat aydınus,

Süper Lig'in 25. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ev sahibi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve Sarı Kanarya'nın 1-0 üstünlüğüyle sona eren derbi maçının hakemi Fırat Aydınus, özel bir kanalda yayınlanan programa açıklamalarda bulundu.
41 yaşındaki tecrübeli hakemin karşılaşma sonunda soru soran muhabire, maç sırasında sahayı terketmek isteyen Emmanuel Emenike'nin pozisyonuyla ilgili olarak, "Her forma çıkartılması sarı kart değildir. Emenike onu kendi taraftarına yapıyor. Dışarı ise çıkması sarı kart. Ama 4. hakem görmemiş, beni uyarmalıydı. 4. hakeme çok kızdım." dedi.
Fırat Aydınus, günün çok konuşulan diğer olayında Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e küfür ettiği iddia edilen pozisyonda ise "Emre'nin küfür ettiğini duymadım. Yardımcım da duymamış." yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...