Tgrt Haber
18 Haziran 2014 18:46

'Nijerya'yı yenecek güçteyiz'

Bosna Hersekli futbolcu Luliç, 22 Haziran'da oynayacakları maçta, takım olarak Nijerya'yı yenecek güçte olduklarını söyledi.

'Nijerya'yı yenecek güçteyiz'
nijerya, bosna hersek, luliç,

Bosna Hersek A Milli Takımı futbolcularından Senad  Luliç, 22 Haziran Pazar günü oynayacakları maçta, takım olarak Nijerya'yı yenecek  güçte olduklarını bildirdi. Luliç ve takım arkadaşı Muhamed Beşiç ile kamp yaptıkları Guaruja'da  basın mensuplarının soruları üzerine iddialı açıklamalarda bulundu. Nijerya'yla zorlu bir maça çıkacaklarını anlatan Luliç, takım olarak  galibiyete kenetlendiklerine dikkat çekti. Luliç, takım içerisinde son derece olumlu bir atmosferin hakim  olduğunu belirterek, ''Fiziksel anlamda çok güçlü bir takıma karşı mücadele  edeceğiz. Galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımızı takım oyunu  üzerine yapıyoruz. Takım olarak, Nijerya'yı yenecek güçte olduğumuzu  düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
''Nijerya-İran maçı bizi aldatmasın''
Bosna Hersek'in Arjantin ile oynadığı ilk maçın kahramanlarından olan  genç futbolcu Muhamed Beşiç de Nijerya ile İran arasında golsüz beraberlikle  sonuçlanan maçın kendilerini aldatmaması gerektiğini söyledi. Beşiç, Nijerya ve İran ile oynayacakları grup maçlarını kazanmak  istediklerini belirterek, ''İki maçta da iyi sonuçlar almak istiyoruz'' dedi.
Spahiç antrenmanı yarıda bıraktı
Kamp yaptıkları Guaruja'da hazırlıklarına devam eden Bosna Hersek A  Milli Futbol Takımı, sakatlığı nedeniyle Arjantin karşısında forma giymeyen Sejad  Salihoviç'in de katıldığı antrenmanda eksiksiz çalıştı. Bireysel çalışma programı dahilinde antrenman yapan Salihoviç'in  Nijerya maçında forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmadı. Bu arada, Vedad İbişeviç ile girdiği ikili mücadele sırasında  sakatlanan Emir Spahiç antrenmanı yarıda bıraktı. Milli Takım Doktoru Reuf  Karabeg, gazetecilere yaptığı açıklamada, Spahiç'in sakatlığının ciddi olmadığını  ve Nijerya maçında sahada olacağını söyledi. Tarihindeki ilk Dünya Kupası deneyimini yaşayan Bosna Hersek,  turnuvadaki ilk maçında Arjantin'e 2-1 mağlup oldu. Bosna Hersek, gruptaki ikinci  maçını 22 Haziran Pazar günü TSİ 01.00'da Nijerya'ya, son maçını ise 25 Haziran  Çarşamba günü TSİ 19.00'da İran'a karşı yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...