Tgrt Haber
09 Kasım 2021 07:47

Başakşehir’de Belözoğlu rüzgarı: 4 haftada arayı kapattı

Aykut Kocaman ile sezona kötü başlayan Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu ile birlikte adeta rüzgar estiriyor. İstanbul ekibi Belözoğlu ile çıktığı 4 maçı da kazanarak küme düşme hattından zirveye doğru tırmanışa geçti.

Başakşehir’de Belözoğlu rüzgarı: 4 haftada arayı kapattı
başakşehir,,emre belözoğlu,

Aykut Kocaman’ın görevine son verip takımın başına başka bir Fenerbahçeli, Emre Belözoğlu’nu getiren Medipol Başakşehir havalarda. Nasıl olmasın ki? Küme düşme hattından bir anda zirveye oynar bir ekibe dönüştü. Belözoğlu ile çıktığı dört maçı da kazanan ve 12 puan toplayan İstanbul ekibi, Fenerbahçe ile farkı 13’ten 2’ye, Beşiktaş’la 11’den 2’ye ve Galatasaray ile de 8’den 3’e düşürdü.

Başakşehir’de Belözoğlu rüzgarı: 4 haftada arayı kapattı

EFSANE OLMA YOLUNDA

Millî araya 9. sırada giren Başakşehir’in dört maçlık serisinde Beşiktaş karşısında alınan 3-2’lik galibiyet hem öz güven hem de ligdeki konum anlamında çok değerliydi. Teknik adamlık kariyerine Fenerbahçe’de başlayan Belözoğlu toplamda 14 Süper Lig maçında 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet gördü. Ki, bu istatistik efsane teknik adamlar arasına girmek isteyen genç hoca için çok ama çok iyiydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...