Tgrt Haber
26 Kasım 2021 07:07

Devler ligi uğruna alınmıştı! Teixeira’da hayal kırıklığı

Beşiktaş’ın büyük umutlarla transfer ettiği Brezilyalı yıldız, yıllık 3,4 milyon Euro kazanıyor ama şu ana kadar çıktığı 12 maçta sadece 2 gol atabildi, asisti ise yok.

Devler ligi uğruna alınmıştı! Teixeira’da hayal kırıklığı
alex teixeira,,beşiktaş,

Ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalan, Avrupa’da beş maçta da sahadan eli boş ayrılan Beşiktaş’ta birçok oyuncu bu sezonki performansıyla beklentilerin çok uzağında kaldı. Bu isimlerin başında gelen isim ise Alex Teixeira. Shakhtar Donetsk formasıyla Şampiyonlar Ligi’ndeki performansları unutulmadığı için siyah beyazlılarda büyük heyecana yol açan Brezilyalı yıldız hayal kırıklığı yaşatıyor.

SERVET ÖDENİYOR

İmza parası olarak 900 bin avro verilen ve bonuslarla birlikte toplamda Beşiktaş’ın bu sezon kasasından 3,4 milyon avro çıkaracağı Brezilyalı yıldız 12 maçta sadece iki gol atabildi. Asist yapma özelliğiyle de öne çıkan Teixeira bu hünerini ise hiç kullanamadı. Ajax yenilgisi sonrası teknik direktör Sergen Yalçın’ın “Çok farklı beklentiler içerisinde olduğumuz özel bir oyuncu ama katkı yapamıyor” dediği Teixeira’nın çıktığı maç sayısı ve yıllık kazandığı ücret dikkate alındığında şu ana kadar attığı her gol 1,7 milyon değerinde.

SERGEN YALÇIN SIFIR ÇEKTİ

Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın başında Avrupa kupalarında yedi maça çıkarken hepsinden hüsranla ayrıldı. Bu maçlar şöyle: PAOK: 1-3, Rio Ave 2-4 (Maç 1-1 bitti, penaltılarla Rio Ave kazandı), Borussia Dortmund: 1-2, Ajax: 0-2, Sporting Lizbon 1-4, Ajax: 1-2, Sporting Lizbon: 0-4

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...