Tgrt Haber
18 Ocak 2022 14:01

Son dakika! Süper Lig'de sezona 'Ahmet Çalık Sezonu' ismi verildi

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu 2021-22 sezonuna, geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İttifak Holding Konyasporlu milli futbolcu Ahmet Çalık'ın adının verildiğini açıkladı. Süper Lig'de bu sezon 'Ahmet Çalık Sezonu' olarak anılacak.

Son dakika! Süper Lig'de sezona 'Ahmet Çalık Sezonu' ismi verildi
Son dakika,Süper Lig,Ahmet Çalık

Geçtiğimiz hafta Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyaspor'un milli futbolcusu Ahmet Çalık'ın ölümü başta spor camiasını olmak üzere herkesi hüzne boğdu.

TFF'DEN ANLAMLI HAREKET

Spor severlerin çağrılarına olumlu cevap veren Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF), 2021-22 sezonuna vefat eden Ahmet Çalık'ın adının verildiğini açıkladı.Süper Lig'de bu sezon 'Ahmet Çalık Sezonu' olarak anılacak. 

Öte yandan  İttifak Holding Konyaspor, oyuncusu Ahmet Çalık’ın sözleşmede sezon sonuna kadar olan ücretini ailesine ödeme kararı aldı.

KONYASPOR'DAN TFF'YE TEŞEKKÜR

TFF'nin bu anlamlı hareketine Konyaspor bir teşekkür mesajı yayımlandı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karar neticesinde, 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu olmuştur. 8'i A Milli olmak üzere 76 kez ay-yıldızlı formamızı giyen merhum futbolcumuz Ahmet Çalık'ı unutmayan TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” denildi.

AHMET ÇALIK KİMDİR?

Ankara doğumlu olan ve Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Ahmet Çalık, bugüne kadar Gençlerbirliği ve Galatasaray'da forma giydi. Ardından 5 Ekim 2020 tarihinde de Konyaspor'a transfer oldu. Ahmet Çalık, 26 Aralık 2021 tarihinde de yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini 3 yıllığına daha uzatmıştı.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...