Tgrt Haber
02 Mart 2015 16:08

Galatasaray Carlos Arroyo‘yu gönderme kararı aldı

Galatasaray yönetimi, para konusunda sürekli sorun çıkaran yıldız basketbolcu Carlos Arroyo'nun sözleşmesini feshetme kararı aldı.

Galatasaray Carlos Arroyo‘yu gönderme kararı aldı
carlos arroyo, galatasaray, galatasaray basketbol, Galatasaray Liv Hospital,

Önümüzdeki pazartesi günü ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan Galatasaray Liv Hospital'da şok bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların 1 numaralı yıldızı olan Carlos Arroyo, takımdan ayrılıyor. İŞTE CARLOS ARROYO'NUN YAPTIĞI AÇIKLAMA! Carlos Arroyo ayrılığı Facebook hesabından resmen açıkladı: 'G.Saray ile olan birlikteliğimi sonlandırma kararı aldığımı, büyük bir üzüntü ile medyaya ve ateşli taraftarlarımıza bildiririm. Bu kararı uzun ve dikkatli bir düşünme süreci sonrasında aldım. G.Saray'ın sahip olduğu dengesiz ve tutarsız finansal durumu, benim artık buranın bir parçası olamayacağımı gösterdi bana.G.Saray'ın sadık taraftarlarına çok teşekkür ederim. Geride kalan 3 yılda bana büyük bir sevgi ve saygı gösterdiler. G.Saray taraftarları benim kalbimde her zaman çok özel bir yere sahip olacaklar. Bir teşekkür de bana bu unutulmaz yıllarda her zaman mutlak güven duyan koç Ergin Ataman'a. Kariyerimi yukarı taşımak için bir şeyler yapan herkes ve her şey için müteşekkirim. Ve takım arkadaşlarım! Her zaman beni iten, bana ilham veren sizlere çok teşekkür ederim. En çok sizi özleyeceğim'

GALATASARAY'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Ural Aküzüm, Porto Rikolu yıldız hakkında yaptığı açıklamalar:

“Carlos Arroyo yanlış bir tavır sergiliyor. Ona 4.5 Milyon $ ödeme yaptık ama tavrı çok yanlış kimse G.Saray’dan büyük değildir. Ergin Ataman bize Carlos Arroyo’nun takım içi dengeleri bozduğunu ifade eden bir rapor verdi. Takım ruhunu bozmak, tehdit etmek, umursamaz davranmak bu konularda hata kabul edemeyiz. Carlos Arroyo çok yanlış davrandı. Sinan, Ender, Kerem ve diğerleri kısaca hepsi bizim için önemli ve eşit seviyede kimseye ayrıcalık yapamayız Arroyo da dahil. Arroyo büyük oyuncu ama GS’den büyük değil. Bize yakışan oyuncularla devam edeceğiz. Bu konuda Ergin Hoca da benimle aynı fikirde” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...