Tgrt Haber
17 May 2023 02:41 - Güncelleme : 17 May 2023 02:43

Galatasaray İstanbulspor'dan istediğini aldı!

Galatasaray, ligde deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sarı-kırmızılıların golleri Mauro Icardi'den geldi. Bu sonuçla şampiyonluk yarışına devam eden sarı-kırmızılı ekip hedefine bir adım daha yaklaştı. 

Galatasaray İstanbulspor'dan istediğini aldı!
Galatasaray,Icardi

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda maçı Galatasaray 2-0'lık skorla kazandı.

Galatasaray'a karşılaşmada galibiyeti getiren golleri 45+11. dakikada penaltıdan ve 89. dakikada Mauro Icardi attı.

Sarı-kırmızılı takımda Nicolo Zaniolo, 75. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından Galatasaray, ligde 76 puana yükseldi. Sarı-kırmızılı takım, Sivasspor ve MKE Ankaragücü karşılaşmalarında galibiyet alması halinde Fenerbahçe'nin maçlarını beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray, rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda şampiyonluğunu daha önce de ilan edebilir. İstanbulspor ise ligde 35 puanda kaldı.

Galatasaray, ligde gelecek hafta sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. İstanbulspor, Kasımpaşa deplasmanına gidecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...