Tgrt Haber
20 Haziran 2014 08:52

Galatasaray maça çıkmadı, 'Final maçı başlamadan bitti'

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasındaki Beko Basketbol Ligi finali 7. maçında sarı kırmızılı takım sahaya çıkmadı.

Galatasaray maça çıkmadı, 'Final maçı başlamadan bitti'
fenerbahçe ülker,galatasaray liv hospital,basketbol ligi,maç,şampiyon,

Fenerbahçe Ülker Ömer Onan, Emir Preldzic, Bojan Bogdanovic, Linas Kleiza, Luka Zoric beşi ile sahada yer alırken, Galatasaraylı oyuncular 15 dakika ek süreye rağmen sahaya çıkmayınca hakem üçlüsü soyunma odasına gitti.
Türkiye Basketbol Federasyonu'na gidecek raporun ardından durum tespiti yapılacak. TBF'nin tescil kararının ardından Fenerbahçe Ülker şampiyon ilan edilecek.
TBF'DEN SICAĞI SICAĞINA AÇIKLAMA
Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi yedinci maçı ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu bir açıklama yayınladı.
"2013-14 Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi’nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LİV Hospital takımları arasında bu akşam oynanması gereken  7. ve son karşılaşma ile ilgili olarak, Galatasaray LİV Hospital  takımının sahaya çıkmaması üzerine ilgili yönetmelik maddeleri çerçevesinde işlem yapılacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu,  TBL Yönetim Esasları Yönergesine göre en kısa sürede kararını açıklayacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...