Tgrt Haber

Galatasaray taraftarları Zaha için havalimanına akın etti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 Temmuz 2023 23:20 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 05:54
Zaha,Galatasaray

Fenerbahçe'nin uzun bir süredir ilgilendiği Wilfried Zaha'yla transfer görüşmelerine başlayarak son yılların en büyük transfer çalımlarından birini atan Galatasaray, taraftarlarını Atatürk Havalimanı'na çağırdı. Galatasaray taraftarları 30 yaşındaki forveti karşılamak için saat 21.30'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde buluşurken sarı-kırmızılı atkıyı boynuna saran Wilfried Zaha, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Sarı-Kırmızılı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin ilgilendiği Wilfried Zaha'yı İstanbul'a getirdi. 

Bugün Cedric Bakambu için imza töreni düzenleyen ve 2 yıllık anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, transfer görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdiği Wilfried Zaha'yı Atatürk Havalimanı'nda karşıladı.  

ZAHA İSTANBUL'DA

Sarı-Kırmızılı camia ve taraftarlar yeni transferlerini coşkuyla karşıladı. Londra’dan kalkan özel uçakla gelen Zaha, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden İstanbul’a giriş yaparken, karşılamaya yüzlerce Galatasaraylı taraftarlar da geldi.  

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1683166733513768965

Kapıdan çıkışta boynuna sarı-kırmızılı atkı bağlanan Zaha, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.

Başarılı futbolcu daha sonra ailesiyle birlikte kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı. Zaha’nın, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atması bekleniyor. 

GEÇTİĞİMİZ SEZON 10 GOLE KATKI SAĞLADI 

30 yaşındaki yıldız futbolcu 2022-2023 sezonunda Crystal Palace formasıyla 28 resmi maçta 7 gol 3 asistlik performans sergiledi. Yaz transfer döneminde Kaan Ayhan’ın bonservisini alan Galatasaray; Angelino, Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu’yu transfer ederek kadrosuna takviyeler yaptı. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...