Tgrt Haber

Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha! İcardi taktiği uygulanacak

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
12 Ocak 2023 09:35 - Güncelleme : 12 Ocak 2023 09:44
Galatasaray dünya yıldızının peşinde
Galatasaray,İcardi,Lucas Moura

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde eden Galatasaray yine bir dünya yıldızının peşinde. Paris Saint Germain'den Mauro İcardi'yi uygun şartlarda kiralayıp renklerine bağlayan sarı kırmızılılar Tottenham'ın Brezilyalı oyuncusu Lucas Moura'ya da aynı formülle teklif yaptı.

Galatasaray dünya yıldızının peşinde

Fenerbahçe derbisindeki galibiyetiyle ligde büyük moral bulan Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı kırmızılılarda son olarak transferde dünya yıldızı bir isim gündeme geldi. Kulüp içinden alınan bilgiye göre; Galatasaray, Tottenham'ın Brezilyalı oyuncusu Lucas Moura'ya teklif yaptı. Sezon başında Paris Saint Germain'den Mauro İcardi'yi son derecek uygun şartlarda kiralayan sarı-kırmızılı kulüp, Brezilyalı forvetin transferini de benzer bir operasyonla bitirmenin planlarını yapıyor.

ANLAŞMAYA YAKIN

Aslan, 30 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmak isterken, maaşını Tottenham ile bölüşerek ödenmesi gündemde. İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü ve tarafların kısa süre içerisinde anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

YUSUF DEMİR GÖNDERİLECEK

Galatasaray'ın sezon başında 6 milyon euro karşılığında transfer ettiği Yusuf Demir için ise kiralama formülü arıyor. Sarı kırmızılılar yabancı kontenjanında açılacak yeri Lucas Moura'yla doldurmayı planlıyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...