Tgrt Haber
06 Şubat 2015 09:24

Galatasaray'da deprem

Galatasaray Basketbol Şubesi’ndeki ekonomik krize son halka Galatasaray Odeabank’ta eklendi.

Galatasaray'da deprem
galatasaray,deprem,odebank,ekonomik kriz,

Galatasaray Basketbol Şubesi’ndeki ekonomik krize son halka Galatasaray Odeabank’tan eklendi. Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncularının hepsinin serbest kalma hakkını elde etmesi ve bazılarının ayrılmasının ardından, bir deprem de bayan takımında yaşandı. Bayan basketbolcuların tümünün, paralarını alamadıkları için serbest kalma hakkını elde ettikleri, Sarı - Kırmızılı takımın yıldız ismi Kelsey Bone'un takımdan ayrıldığı öğrenildi. ABD’li oyuncu, maaşının ödenmediği gerekçesiyle takımla bağlarını kopardı.
Sancho Lyttle ayrılmak üzere
Galatasaray Odeabank’ın bir diğer önemli ismi Sancho Lyttle da aynı gerekçeyle takımdan ayrılma kararı aldı. Akşam saatlerinde gelen haberlerde Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ta geçmiş alacakları yüzünden devam etmeyen Shavonte Zellous ile anlaştığı bildirilmişti. Geçtiğimiz aylarda Galatasaray Liv Hospital'da ücretleri ödenmeyen basketbolcular antrenmana çıkmamış, bu olay camia içerisinde büyük bir kaos oluşturmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...