Tgrt Haber

Galatasaray'dan taraftarlara 'Zaha' çağrısı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 Temmuz 2023 20:10 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 20:37
Galatasaray'dan taraftarlara 'Zaha' çağrısı
Galatasaray,Wilfried Zaha,transfer

Fenerbahçe'nin uzun bir süredir ilgilendiği Wilfried Zaha'yla transfer görüşmelerine başlayarak son yılların en büyük transfer çalımlarından birini atan Galatasaray, taraftarlarına çağrıda bulundu. 

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Sarı-Kırmızılı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin ilgilendiği  Wilfried Zaha'yı İstanbul'a getiriyor. 

Bugün Cedric Bakambu için imza töreni düzenleyen ve 2 yıllık anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, transfer görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdiği Wilfried Zaha'yı karşılamaya hazırlanıyor. 

HAVALİMANINA DAVET

Sarı-Kırmızılı ekibin Twitter hesabından yapılan açıklamada, bu akşam 21.30'da Wilfried Zaha'yı karşılamak üzere taraftarlarını Atatürk Havalimanı'na davet etti. 

Taraftarların terminalin önünde kalabalık oluşturması beklenirken oyuncunun ise 22.00 saatlerinde İstanbul'a iniş yapması bekleniyor. 

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1683162958895955970 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...