Tgrt Haber
04 Ocak 2023 13:15 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 14:38

Galatasaray'dan TFF'ye Fenerbahçe çağrısı: VAR açıklasın, ne kılıf bulunduğunu görelim

Son dakika spor haberi: Süper Lig'de art arda gelen VAR tartışmalarına yenisi eklendi. Galatasaray'ın Antalyaspor-Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarının açıklanması için TFF'ye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'dan TFF'ye Fenerbahçe çağrısı: VAR açıklasın, ne kılıf bulunduğunu görelim
Galatasaray,Fenerbahçe,VAR

Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında ofsayt gerekçesiyle ev sahibi ekibin iptal edilen ikinci golü için Galatasaray devreye girdi. Sarı-Kırmızılılar Sivasspor ile başlayan VAR tartışmalarına bir yenisiyle daha girdi. Yönetim Antalyaspor-Fenerbahçe maçındaki VAR kayıtları için TFF'ya başvuruda bulundu.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1610369742342070278

GALATASARAY: TUZ KOKTU

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı. Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...