Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 00:01

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz'den üzen haber

Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı. Cengiz'in sağlık durumunun kötü olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz'den üzen haber
mustafa cengiz,galatasaray

Galatasaray'da başkanlığı boyunca 2 kez şampiyonluk sevinci yaşayan ancak görev süresinin son dönemlerinde kendi camiası içinde eleştiri oklarının hedefi olan Mustafa Cengiz'den üzen haber geldi.

"GİDİŞAT İYİ DEĞİL"

71 yaşındaki Mustafa Cengiz'in sağlık durumuyla ilgili korkutan açıklama Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak'tan geldi. Durumu ağırlaşan Cengiz'in hastaneye kaldırıldığını söyleyen Hayri Kozak, "Mustafa Cengiz'in durumu hiç iyi değil. Şu an hastanede. En son çok ağır bir ilaç vermişler. İyi neticeler vermeye başlamış ama çok hırpalıyormuş. Çok yorulmuş. Yani gidişat iyi değil. Allah yardımcısı olsun" diye konuştu.

Kozak'ın açıklamaları spor camiasında büyük üzüntüye yol açarken, Mustafa Cengiz'in birkaç gün daha hastanede kalacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz'den üzen haber

GEÇEN YIL AMELİYAT OLMUŞTU

Başkanlığının son 2 yılında şampiyonluğu rakiplerine kaptırınca stresli günler yaşayan Mustafa Cengiz'in fiziki değişimi de dikkat çekmişti. Geçen yılın mayıs ayında beyin ameliyatı geçiren Cengiz, bu ameliyattan kısa süre sonra da mide kanaması sebebiyle yeniden ameliyata alınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...