Tgrt Haber
27 Aralık 2018 19:37

Galatasaray'ın Ozan Kabak kararı

Galatasaray, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Ozan Kabak'ın geleceği ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'ın Ozan Kabak kararı
ozan kabak,,galatasaray,,transfer,

Galatasaray Kulübü, teknik heyetin gelecek dönem için kısa ve uzun vadeli kadro planlaması yaptığını ve Ozan Kabak'ın geleceğinin ise oyuncunun kendisi ve menajerinin vereceği karara göre belirleneceğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"HEDEFLERİMİZDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ"
"Teknik heyetimizin gelecek dönem için kısa ve uzun vadeli kadro planlaması için çalışmaları uzun zamandır devam etmektedir. Bu bağlamda hangi oyuncuların kalıp hangi oyuncuların gideceği, gelişmelere bağlıdır. Teknik kadronun planlaması uyarınca somut gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır. 

OZAN'IN KARARINI MENAJERLERİ VERECEK
Genç oyuncumuz Ozan Kabak’ın ise sözleşme koşulları ile ilgili kulübümüz tarafından 4-5 ay önce başlatılan girişim, önce sonuçsuz bırakılmış, ardından temsilcileri tarafından devre arasına kadar zaman talep edilmiştir. Ozan Kabak’ın ve menajerlerinin, oyuncumuzun kariyerine nasıl ve nerede devam edeceğinin kararı sonrası kulübümüz oyuncu ile ilgili takdir hakkını kullanacaktır. 


"GEREKLİ MEVKİLERE TRANSFER YAPACAĞIZ"
Şampiyonluk hedefinden ve Avrupa’da yürüyeceği yoldan taviz vermeksizin teknik heyetimiz ve yönetimimiz, ihtiyaç duyulan tüm mevkilerle ilgili çalışmalara başlamış olup resmi olarak kulübümüz yayın organları dışındaki haber ve yorumlara itibar edilmemesini rica ederiz." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...