Tgrt Haber
19 Temmuz 2019 11:50

Galatasaray'ın yeni transferi Seri'den ilk açıklama!

Galatasaray'a transfer olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Michael Seri, takım ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın yeni transferi Seri'den ilk açıklama!
Galatasaray,Galatasaray yeni transferi,Galatasaray seri açıklama

Galatasaray'ın yeni transferi Jean Michael Seri, Başkan Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ile bir araya geldi. Seri’ye formasını takdim eden Başkan Mustafa Cengiz, transferle ilgili olarak, “Biz her zaman taraftarımızın mutlu olması için buradayız. Galatasaray ruhunun dünyayı kapsar şekilde yürümesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bir dünya yıldızı, Galatasaray gibi bir dünya devine yakışır şekilde transfer oldu, geçici de olsa. Ben bu vesileyle hem sevgili Abdurrahim Albayrak’a, hem Şükrü Hanedar'a hem de oyuncunun menajerlerine çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki Seri hem Türk futbolunun marka değerine, hem yayıncı kuruluşun ticari gelirine katkılar sunacak. Bunu da niyaz ve umut ediyorum. Türk futbolu ve Galatasaray için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 
Abdurrahim Albayrak ise, “Başkanımız çok iyi şekilde ifade etti. Taraftarımızı coşturan, herkesi mutlu eden bir transfer oldu. Bugün herkesin dilinde Seri vardı. Şampiyonluklara Seri'yle beraber seri şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...