Tgrt Haber
04 Nisan 2014 20:10

Galatasaray'lı fanatik çiftin ilginç nikah töreni

Fanatik cimbomlu çift, 04.04.2014 tarihinde gelinlik ve damatlık yerine Galatasaray forması giydi ve '1905 kere evet' diyerek hayatlarını birleştirdi.

Galatasaray'lı fanatik çiftin ilginç nikah töreni
fanatik, galatasaray, nikah, Semih Kazıcı, Galatasaray haberleri, Galatasaray,

Şahinbey Nikah Salonunda gerçekleştirilen fanatik Galatasaraylı Semih Kazıcı ve Bahar Saydam çiftinin nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıydı. Fanatik çiftin nikah töreninde ünlü sanatçı Mehmet Yakar da fanatik Galatasaraylı çifte 'Antep'in Hamamları' şarkısını söyleyerek jest yaptı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise genç çifte mutluluklar dileyerek, en ilginç nikahlardan birisini kıydığını söyledi. Nikahın sonrasında fanatik çiftlere bakır işlemeli fincan takımı hediye eden Tahmazoğlu "Bugüne kadar birçok nikah kıydım ama formalı nikah kıymadım. En ilginç kıydığım nikahlardan birisi ikisi de konuşamayan bir çiftin nikahını kıymıştım. Ondan sonra kıydığım en ilginç nikah bu oldu. Kızımız Bahar hanımla Semih bey Galatasaray forması ile nikah kıymak istediklerini bize beyan edince bizde seve seve kabul ettik ve geldik. Nikahlarını kıydık. Her ikisi de '1905 kere evet' dediler. Bol çocuk ve bol şampiyonluklar diliyorum" dedi. Galatasaray'ı çok sevdiğini dile getiren İzmirli gelin Bahar Saydam iki aşkı bir arada yaşadıklarını belirterek, "Ben takımımı çok seviyorum benim için Galtasaray'ın yeri çok başka. İki aşk bir arada olsun dedik. Öyle bir şey düşündük. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Fanatik damat Semih Kıyıcı ise 04.04.2014 tarihini akılda kalıcı olması ve özel bir gün olması nedeni ile tercih ettiklerini kaydederek, "Galatasaray'ı çok seviyoruz gerçekten. Özel bir gün olsun istedik. 04.04.2014 tarihi bu yüzden seçtik. Erkekler malum bu tür önemli günleri çabuk unutuyor. Özel bir tarih olursa daha akılda kalıcı olur dedik. Aslında biz 5. Ayın 19'unda yapacaktık. 19 Mayıs resmi tatil olduğu için o nedenle olmadı. O nedenle biz de bugünü seçtik" ifadelerini kullandı. Çiftin evlilik cüzdanını sanatçı Mehmet Yakar'ın elinden almasının ardından küçük bir çocuk da 'Cimbom'a yuh' diyerek nikaha renk kattı. Fanatik çift daha sonra hatıra fotoğrafı çektirerek tebrikleri kabul etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...