Tgrt Haber
24 Mart 2014 09:23

Gaziantepspor - Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri

Lider Fenerbahçe, Gaziantepspor’a konuk oluyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray’ın mağlup olduğu haftayı kayıpsız geçerek farkı daha da açmak istiyor.

Gaziantepspor - Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri
Gaziantepspor Fenerbahçe,maç kadrosu,Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı

Ligde geçen hafta kazanarak, en yakın rakiplerinin puan yitirmesiyle eline geçirdiği farkı artırma şansının iyi kullanan sarı-lacivertliler, bu hafta Galatasaray'ın yaşadığı yenilgiyle yakaladığı şansı da iyi değerlendirmek istiyor. Sarı-lacivertli ekibin, deplasmanda üst üste puan yitirdiği maçların ardından, rakip sahada çıktığı son maç tamamlanamadı. 24. haftada deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan sarı-lacivertli ekibin 1-0 önde götürdüğü maç, tribün olayları nedeniyle tatil edildi. Maçla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun sarı-lacivertli ekibin hükmen galibiyetine karar vermesi bekleniyor.
"Sarı Kanaryalar", Gaziantepspor deplasmanını kayıpsız geçerse, 28. haftada karşılaşacağı Galatasaray ile arasındaki farkı, beklenen hükmen galibiyet kararının ardından 11'e yükseltecek.
Tek eksik Cristian
Kasığındaki sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı program dahilinde çalışmalar yapan Brezilyalı futbolcu, Gaziantep deplasmanında takımda yer alamayacak.
Ceza sınırında 5 futbolcu
Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal, Emenike ve Gökhan Gönül, Gaziantepspor maçında forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda 27. haftadaki Bursaspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.
Stat: Kamil Ocak
Saat: 20:00
Hakem: Halis Özkahya
MUHTEMEL 11'LER
Gaziantepspor:
Karcemarskas, Şenol, Stankevicius, Binya, Birol, Orhan, Traore, Bekir, Serdar, Mustafa, Cenk
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Mehmet Topal, Emre, Alper, Kuyt, Sow, Emenike

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...