Tgrt Haber
04 Şubat 2017 23:39

Göksel Gümüşdağ'dan penaltı itirafı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nın dışına ittikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Göksel Gümüşdağ'dan penaltı itirafı
göksel gümüşdağ, penaltı, karar,

Göksel Gümüşdağ, maçın sonucuna etki eden kararlar olmadığını belirtirken; "Öncelikle Galatasaray camiasına geçmiş olsun. Hocamızı, teknik ekibin tamamını, futbolcuları tebrik ediyorum" dedi.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ ÖNCE "KARARLAR DOĞRU" DEDİ

Mete Kalkavan'ın kararlarının sorulması üzerine Göksel Gümüşdağ, "Hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Maçın sonucuna etki edecek bir karar olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞDAĞ İZLEDİ VE "OFSAYT" İTİRAFINDA BULUNDU

Bu açıklamaların ardından pozisyonları izleyen Göksel Gümüşdağ yeniden basın mensuplarının karşısına çıktı. Gümüşdağ, "Pozisyona bakma fırsatım oldu, ilk gol ofsayt. Video hakemlik şart. Bu tip şeylerin olmasını istemeyiz. Üzüldüm. Hakemin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ama izledim ve düzeltmek istedim. Video hakemlik olmazsa, olmazımızdır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...