Tgrt Haber
16 Aralık 2023 17:59 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 18:08

Guardiola, Erling Haaland'ın son durumunu açıkladı? Arabistan’da oynayacak mı?

Manchester City teknik patronu Pep Guardiola, sakatlığı bulunan Erling Haaland'ın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Guardiola, Erling Haaland'ın son durumunu açıkladı? Arabistan’da oynayacak mı?
Erling Haaland,Pep Guardiola,Manchester City

İngiliz devinin Luton Town ve Kızılyıldız ile oynadığı karşılaşmalarda takım kadrosunda yer almayan Haaland'ın son durumuyla ilgili bilgi veren Guardiola, Norveçli oyuncunun kısa süre içerisinde dönmesini umduğunu söyledi.

“AYAĞINDA KIRIK YOK”

Haaland'ın tedavisine devam edildiğini ve kulüp doktorları tarafından her gün kontrol altında bulunduğunu vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, 23 yaşındaki futbolcunun ayağında kırık olmadığını söyledi. Manchester City'nin 19 Aralık'ta FIFA Kulüpler Dünya Kupası müsabakası için Arabistan'a gideceğinin hatırlatılması üzerine Guardiola, "Umarım Haaland bizimle birlikte Suudi Arabistan'a gelebilir" dedi.

Guardiola, Erling Haaland'ın son durumunu açıkladı? Arabistan’da oynayacak mı?

ERLİNG HAALAND'IN MANCHESTER CİTY PERFORMANSI

Erling Haaland bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 22 maçta 19 gol atıp, 5’te asist yaptı. Manchester City kariyerinde ise 75 maçta 71 gol sevinci yaşadı.

PEP GUARDİOLA'NIN ÖĞRENCİLERİ ARABİSTAN YOLCUSU

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Manchester City, 19 Aralık'ta sahaya çıkacak. Manchester temsilcisi, turnuvanın yarı finalinde Al Ahli-Al Ittihad maçının galibiyle mücadele edecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...